Ik had met Luk al enkele zaterdagen liggen rollebollen op mijn slaapkamer, het was altijd wel leuk, we kleedden mekaar graag uit en Luk legde dan zijn hete lichaam en kromme stijve penis op mij en zo lagen we dan een tijdje mekaar te tongen, te strelen, natte vinger in en uit de kont maar eigenlijk was de grote seks met hem nog niet gebeurd, ergens blokkeerde de jongen en kon of durfde hij niet klaar komen, ik wilde hem graag pijpen, dat lekkere stijve kromme ding in mijn mond laten schieten, maar ook dat liet hij niet toe. We zaten wel niet in dezelfde klas en school maar hadden wel dezelfde leeftijd en het was nochtans hijzelf die altijd op zaterdagmorgen naar mij toe kwam om wat seks te hebben, maar tot nu toe was hij nog niet klaar gekomen in of op mij, ik had zijn zaad nog nooit geproefd of gezien, hij zei altijd wel dat hij onze momenten samen erg lekker vond en er van genoot en echt klaar kwam, maar ik had toch mijn bedenkingen.

De eerste keer dat hij langs kwam lag ik net te masturberen op mijn bed, op mijn rug liggend, stijve staaf rechtop, eikel half bloot en lag ik mijn stijve penis wat te jennen door er in te knijpen, de voorhuid wat oprekkend, een touwtje strak rond mijn schacht gebonden zodat hij paars en rood uitsloeg, dadelijk zou ik hem nog wat meer ophitsen door er met de vlam van mijn sigarettenaansteker lekker langs te gaan, op en neer, soms de vlam stilhoudend tot ik een hevige pijnprikkel voelde en nog geiler en geiler werd en mijn gezwollen penis heen en weer flitste van de pijn en vooral van de deugd tot hij mijn sperma in enkele stralen hoog in de lucht spoot en het zaad kletterend op mijn blote buik terecht kwam of in mijn gezicht en haren, het lag er maar aan hoe goed en op wat ik mijn kanonnetje richtte, het strak gebonden touwtje zorgde ervoor dat mijn lul zijn aders, als koorden er boven op kwamen te liggen en het gaf een veel heviger orgasme en voorkwam dat mijn stijve lul na het schieten weer slapper werd. Ik hield van masturberen en van pijn, dit laatste had ik nog zo lang geleden niet ontdekt en sindsdien deed ik het vaak!!!! Ik was er eigenlijk wel aan verslaafd geworden ook, gewoon aftrekken was niet genoeg meer!!

Toen die eerste keer stond hij onverwacht voor de deur en belde aan, ik lag boven naakt met mijn ding te spelen met een behoorlijke stijve, ik sprong uit bed, keek door het raam wie er daar aanbelde en zag daar Luk staan met een doos koekjes die hij kwam leveren, mijn moeder had die blijkbaar gekocht om de plaatselijke jeugdbeweging te steunen en nu bracht hij ze tot bij ons. Ik deed het raam open en riep hem toe:’effe nog, dan kom ik open doen! ‘O.K.’ riep hij terug. Tja, verdomme, gauw joggingbroek aan, t-shirt aan binnenstebuiten en achterstevoren en op blote voeten de trap af, even nog gekeken of mijn stijve erg te zien was in mijn broek, wat wel het geval was!! Niks aan te doen, ik zou alleen mijn hoofd en een arm dan maar buiten steken, het was dan toch maar die doos aannemen, ik kende Luk wel langs vriendjes van mij waar ik al dan niet ook seks mee had soms, maar verder kende ik hem niet.
Blond piekhaar, mager gezicht en lichaam, bleek van huid en toch iets aantrekkelijk in zijn gezicht.
Ik opende de deur, gluurde naar buiten met een rood hoofd, zoveel mogelijk mijn erectie verborgen gehouden achter de deur en plots zag ik het, Luk kon alles zien in de manshoge spiegel aan de wand en ik zag hem blikken werpen naar de spiegel en dacht “O, JEE, weer vergeten dat die spiegel daar hing”, vorige keer dat ik open deed, ook met een stijve leuter, toen voor Ome Pater, stond ik er ook al zo gekleurd op. Het bleek achteraf niet erg want Ome Pater hield blijkbaar ook van seks en jongens!! We hadden ons toen helemaal vermaakt en uitgeleefd op seksgebied, de man had mij nog extra sekskneepjes bij gebracht Dus in de Congo deden ze het ook blijkbaar.. Maar dat was weeral enkele weken geleden!
Ik had de doos al aan één zijde beet en Luk hield de doos aan de andere zijde nog vast, het leek wel op een partijtje doosjetrek.

Hij stond me maar aan te kijken en aan te kijken, recht in mijn gezicht en vandaar naar mijn bult in mijn broek en zei:”Ik stoorde jou zeker? , dan heeft Arne toch niet gelogen gisteren toen hij zei tegen mijn zus en mij dat jij met je ding speelde en ook met de zijne hebt gespeeld op de toiletten van school, is het waar dat je Arne de zijne in jouw mond hebt laten klaar komen? ” Ik zei hem dat zulks wel het geval was geweest en of hij nou die doos nog zou willen geven” dan kan ik verder doen waar ik mee bezig was, Luk”.
“Ga jij er dan nog mee spelen nu dan? ” vroeg hij. Ik vertelde hem dat ik niet van plan was om hier in het deurgat staande, een demonstratie te geven. Dat jong was wat achter zeker?
“Mag ik dat eens zien hoe jij met je plasser speelt, je mag dan de mijne ook eens zien! “. Hoe vaak had ik die woorden al niet gehoord in mijn jonge seksleven zowel van jongens als van oudere mannen, altijd maar smoesjes om je in hun bed te krijgen of minstens hun stijve te bespelen achter hoeken en kanten, in de struiken, noem maar op, en af te zuigen tot hun sperma tot achter in mijn keel vloog, niet dat ik er vies van was, dat zeker niet!!
Altijd hetzelfde, ik nam hem mee naar boven, eerst de koekjes nog op de keukentafel gezet.

Boven op mijn slaapkamer gekomen stond hij daar wat rond te kijken, ik kleedde mij uit voor zijn ogen en heet van opwinding stond mijn stijve op en neer te wippen, heel erg rood, paars, erg gezwollen aders op mijn jongeheer door het touwtje dat er rond zat. Later gebruikte ik enkele rubberen ringen, maar die had ik toen nog niet.
Naakt met stijve tepels, stijve lul, volle zak ging ik op mijn bed liggen en begon met mijn penis te spelen, zacht en steeds harder melkte ik mijn stijve af, het kletste lekker, strak keek ik naar zijn gulp waarachter een bultje zat, mijn rechterhand ging naar zijn ritssluiting, opende die en haalde nieuwsgierig en overgeil zijn stijve ding uit zijn broek en begon hem zachtjes te kneden en te masturberen tot hij plots mijn hand wegduwde, zijn broek en hemd uittrok en met zijn zwarte slipje nog aan op mij kwam liggen, ik wilde zijn worst voelen tegen mijn hete lijf, stak twee handen achter in zijn slip en bewoog dat ding naar beneden tot zijn stijve op mijn stijve lag. Hij deed eigenlijk niet anders de hele tijd, dan met zijn stijve tegen de mijne te schuren, lijf tegen lijf, gezicht tegen gezicht, lippen tegen lippen, plots zuchtte hij, ik voelde onze penissen harder worden en plots schoot ik mijn lading sperma tegen onze lijven, hij kreunde: “ja, lekker, lekker, oooooh, nog nog” drukte zijn penis nog steviger tegen de mijne, ging nog wilder op en neer schuiven, weer een zucht, een snok van zijn benen en ik veronderstelde dat hij klaar was gekomen, blijkbaar was dat ook zo maar zonder sperma, zijn gezicht zakte tot op mijn schouder, tranen drupten uit zijn ogen op mijn blote schouder, hij kuste mijn hals en schouder, zoiets had ik nog niet meegemaakt en als vanzelf streelde mijn hand door zijn haren en kuste hem. Hij ging trillend recht staan, zijn penis werd al slapper en kleiner, trok zijn kleren aan en zei:” Dat was lekker, joh, sorry nog voor mijn gejank maar je weet niet half hoe gelukkig ik nu ben” zei hij snikkend. “ik moet naar huis toe maar mag ik asjeblieft volgende zaterdag weer meedoen, het was zo lekker Ik zal het niemand zeggen, alleen tegen mijn zus, mag dat? ! ” Ik dacht bij mezelf dat het me worst zou wezen tegen wie hij het vertelde. Ik had ook genoten maar verlangde toch meer van seksspelletjes, dit was zo bizar geweest!

In mijn nakie en nog steeds met een halve stijve liet ik hem uit en toog weer naar boven om verder te spelen met mezelf, er was heel de dag niemand thuis, dus ik kon hem naar hartelust aftrekken op eender welke wijze dan ook. Ik verlangde naar pijn aan mijn voeten, zak, lul, tepels niet normaaal!!!
Die dag liet ik mezelf nog een paar keer klaar komen, nog denkend aan de rare bedoening van daarstraks.
Ik ontstak een kaars en bewoog met de vlam langs mijn blote voeten, lekker hielen en tenen branden tot mijn voeten zwart van het roet zagen en ik halfbewusteloos van geilheid was, stak nog wat wasknijpers op mijn stijve tepels, oooh, lekkere pijn, nog een paar wasknijpers op mijn zak, nog meer pijn!!! “Lekker, lekker, nog niet komen joh” sprak ik tegen mijn eigen opspringende stijve lul, nam weer de brandende kaars en liet mijn stijve voldruppelen met heet prikkende wax, het touwtje had ik al verwijdert, ik voelde mijn sperma draaien in mijn balzak, ik nam nog een plastiek meetlat en kletste daarmee keihard op mijn lul. Straal na straal wit, heet sperma schoot uit mijn buis, toen het orgasme over was liet ik mij op mijn bed zakken, ging achterover liggen, voelde nog die heerlijke pijn overal in mijn lichaam zinderen en verlangde naar meer.
Ik wist het nog niet, toen, maar Luk zou een paar weken later zich ontpoppen tot mijn vast sm-maatje!
Hij kwam de zaterdag erop en zag de rode kaarswax op mijn stijve lul want ik was weer bezig geweest, net als hij kwam, nu zonder koekjes maar wel verrassend!