Al jaren heb ik de fantasie om eens lekker onder handen genomen te worden door mijn collega Eline. Ik heb een afspraak staan voor een kop koffie. Wanneer ik aanbel doet ze de deur open en staat ze op hoge hakken, jurkje met daaronder de silhouetten van string en open cup bh. Ze zegt kom binnen en hang je jas aan de kapstok. Ik doe snel wat ze zegt en merk dat mijn pik begint te groeien. Bij de kapstok pakt ze me onverwacht bij m’n haar en sist: jij bent nu van mij slaaf, kleed je uit en trek aan wat onderaan de trap klaar ligt. Gedwee volg ik haar bevel en ontdoe me van mijn kleding. Bij de trap ligt een dames string, bh, kousen, jarretels en staan er high heels voor me klaar. Ik trek het aan en merk dat het staan op deze heels erg lastig is. Intussen is ze naar boven gelopen en staat ze me sadistisch uit te lachen.

Kom naar boven slaaf roept ze. Terwijl ik naar boven wankel begint ze met haar kut te spelen. Zodra ik boven ben stuurt ze me weer naar beneden en zegt dat ik onderaan de trap op m’n knieën moet gaan zitten. Ze wandelt achter me aan en begint m’n kont te bewerken met haar naaldhakken. Ik word steeds geiler en op het moment dat ik m’n pik wil vastpakken schopt ze me vol in m’n ballen. Terwijl ik bij kom pakt ze een zweep en slaat me naar haar tuin. In de tuin drukt ze me op de grond en stopt een naaldhak in m’n anus. Zo vieze sletteslaaf dit is toch wat je wilt. Gelijk duwt ze haar anus op mijn tong en sist: likken vuile slet en ruk aan je pik. Na een paar keer trekken stapt ze van me af en knijpt hard in mijn ballen. Ze pakt haar mobiel en filmt me terwijl ik weer moet trekken aan m’n pik. De naaldhak beweegt ze op en neer in m’n kont en ik kom ook zeer snel kreunend klaar. De naaldhak wordt door m’n zaad gehaald en ik moet het aflikken terwijl ze filmt. Ruim alles op slaaf en meteen krijgen mijn billen een pak slaag met de zweep. Ik ruim op en ze vertelt me dat ik de volgende dag om 9 uur op m’n werk moet zijn. Je draagt een dames string, op je borst zet je met lippenstift slaaf van Eline. Je anus is ingesmeerd met vaseline … tot morgen slaaf.