Ik had contact opgenomen en mocht langs komen. Ik moet u eerst uitproberen als u dat begrijpt. Ik wil uw pijngrens kennen en weten wat je wil en niet wil. Dat zij de pijngrens wilde kennen daar was ik het mee eens en wat ik wilde of niet wilde dat was simpel. U bent de dokter en u doet wat moet punt. Mooi om te horen zei ze maar ik ben de dokter niet ik ben maar de assistente. Ik moet alles doorgeven en als Zij het goed vind kan je onderzocht worden. Zij houdt niet van watjes begrijpt u? Geen probleem.
goed zei ze kleed u maar helemaal uit. Daar stond ik dan naakt voor haar. Mijn piemel stond al tamelijk stijf.
Kom hier zei ze en ze bond mijn voeten vast aan de grond en dan mijn armen boven mijn hoofd. Mijn benen helemaal open .
Toen greep ze me stevig beet. Ze nam mijn keel vast mijn mond mijn borst . Ze krabte met haar nagels stevig over mijn borst.
Toen nam ze mijn tepels beet en begon er in te knijpen. Steeds harder en harder. Ik had pijn en gilde maar vroeg niet om stop.
Toen nam ze de zweep en ze zie ik moet u 10 zweepslagen geven op je billen,op je rug, op je borst, op je geslacht en nadien op je eikel met een flodderzweep. Ik was akkoord en daar begon het ze sloeg telkens harder en harder maar ik onderging en genoot.
Mooi zei ze ik denk daar de dokteres akkoord zal gaan. Ik ga je nu klaar maken voor het onderzoek en ze bond mijn zak goed af zodat mijn ballen goed zichtbaar waren.

Toen kwam de dokteres binnen. Goed zei ze leg u maar op tafel.
Ik werd goed vast gebonden aan handen en voeten. Ik ga je bloeddruk nemen zei ze. Dan je temperatuur en dat neem ik met een fijne thermometer in je piek. Ze duwde het spul in mijn pik. Nu moet ik nog wat bloed afnemen en ook dat deed ze met een naald in mijn pik. Nu nog je urine onderzoek en ze stopte een heel dat spul in mijn pik tot de urine er uit kwam. Ze ving die op in een beker. Ik heb een klein beetje nodig voor onderzoek en de rest drink je op zei ze wat ik ook deed. Het smaakt trouwens nog niet zo slecht. Toen nam ze mijn tepels hard beet. Ik voelde haar nagels door merg en been gaan. Mooi zei ze je bent klaar voor de
naalden. Ik voelde de naalden door mijn vlees heen gaan. Twee door elke tepel basis. Toen nam ze mijn tepel beet en stak een naald dwars door mijn tepel. Ik voelde het heel goed maar gaf geen kik. Ze was heel tevreden.
Toen nam ze mijn pik die heel stijf stond . Ja je hebt een kanjer zei ze en die moet zeker is onderzocht worden.
Ze nam hem keihard beet en kneep hard in mijn pik en nadien kneep ze met haar nagels in mijn eikel. Ik verging van de pijn en genot. Ze prutste met haar nagels in mijn urine buis. Mooi zei ze je geniet er ook van.
Toen nam ze een prik rollertje en begon te rollen over mijn tepels , over mijn borst en buik en over mijn dijen en ze kwam terug naar de liesstreek. Daar voelde ik en heel aangenaam gevoel ik huiverde en mijn pik kwam nog meer stijf.
Toen ging ze over mijn pik heen en drukte steeds wat vaster en dan over mijn eikel. Het deed pijn maar was ook aangenaam. Ik genoot van de pijn en het genot.
Toen nam ze een cirkelvormig iets dat rekbaar was maar met scherpe naalden bezet was en dat schoof ze over mijn eikel. Tot aan de onderkant. Dat was zeer pijnlijk en toen schoof ze de voorhuid er nog is over. Ik verging van de pijn maar genoot.
Toen nam ze een staafje e drong mijn pik binnen. Ze ging er heen en weer mee. Toen nam ze een dikkere staaf en schoof hem binnen en ze bewoog er heen en weer mee. Ze kneep terug op die ring rond mijn eikel. Ik verging van de pijn.

Toen nam ze een geribde staaf en drong mijn pik binnen. dat was pijnlijker maar ik genoot mijn pik had dat is nodig.
Nadien sloeg ze op mijn pik harder en harder. Ze verwijderde de ring en bracht klemmen aan .
Ik ,ga je wat laten genieten van de elektriciteit zei ze. Het ging kalm aan maar werd stees harder terwijl de assistente hard in mijn tepels kneep. Daar heb ik echt gehuild van de pijn maar mijn pik had het is nodig. Nu hing hij er maar slap bij.
Ze verwijderde de klemmen en toen kwam ze met naalden. Eerst in de schacht en dan plofte ze enkele naalden in mijn eikel.
Ik had het even moeilijk maar genoot. Dit moest gebeuren. Terwijl ze de naalden inbracht speelde de assistente met mijn tepels.
Dan nam ze een paar pvc handschoenen en vingerde mijn kontje en dreef een vinger binnen. Ik voelde haar lekker prutsen en heen en weer gaan in mijn kontje. Dat heeft nog niet te veel gehad zei ze. Ze nam wat meer gel en dreef meerdere vingers binnen terwijl de assistente mijn stevig in mijn eikel pitste. Laat je gaan zei de assistente laat je helemaal gaan geef je totaal over zo gingen er meerdere vingers binnen tot ze me daadwerkelijk vuist neukte. Ze genoten alle twee.
Toen werden de naalden verwijdert en kwam ze af met andere dingen. Ze sloeg op mijn ballen. Ik zie je mooie balletjes zei ze en nam ze hard beet en sloeg er op. Ik verging van de pijn. Die moeten nog wat wennen zei ze en daar gaan we werk van maken.
De assistente plakte mijn mond dichte en zo kon de dokteres haar gangen gaan. Ze kneep in mijn ballen en sloeg er harder en harder op. Mijn lichaam ging alle kanten op. Na een tijdje stopte ze en ik zag haar met 2 lange naalden afkomen. Ze ontsmette mijn ballen en stak de naalden door mijn ballen.Ondertussen zat de assistente in mijn kont te prutsen. Ze behandelde mijn prostaat. Na een tijdje stopeten ze en maakten ze me los en moest ik op handen en knieën komen zitten. De assistente sloeg me met de zweep hard op de rug. Tot ik gilde van de pijn en om stop smeekte. Kom nu op je knieën rechtop zitten zei ze.Toen schopte ze me hard in mijn teelballen. Tot drie keer toe.Ik kwam moest rechtop zitten. Ze ontstak een sigaret en drukte die op mijn tepels mijn borst en op mijn eikel. Ik huiverde van genot en vroeg haar om mijn eikel nog maar is te behandelen war ze ook direct deed. Nadien moest ik terug op handen en knieën gaan zitten en stak de assistente een voorbinddildo in mijn kont en begon me te neuken terwijl de dokters me hard afrukte. Ik spoot als geen ander. Ze nam het sperma op en ik moest me terug op mijn rug leggen en ze stopte het sperma in mijn mond. Nadien genoten we nog even van mekaar en ik vond het heel mooi wat geschiede. Ik had echt genoten van pijn en genot en ging voldaan huiswaarts.